Веселин Жеков

Знам само, че съм длъжен да направя каквото зависи от мен, за да бъда позитивна сила в обществото си. Надявам се, че не съм единствен.

За възпитанието

    Извратени либерални идеи! Искали да забраняват физическото наказание над децата, моля ти се! После се чудиш защо ти казвам, че ни пробутват джендър идеологии… Ами как няма?! Тея хора как очакват едно дете да научи що е добро и лошо? Че то без бой човек не се става! Казвам ти, нещата отиват на по-зле. Едно време баща ми и чичо ми знаеш ли какъв бой са ми хвърляли като правех глупости? И добре, че го правеха – човек станах!
    Няма ли да се научат тез хора, че шамарите са възпитателно средство? Ами че аз ако го щадя детето като е малко, нали после като порасне ще си пати? Боят за тях се прави, за децата! Страх и респект – така се възпитават силните хора.
    И добре де, да речем, че никой не си бие децата, сиреч, никой не ги възпитава. И какво ще стане тогава? Ще създадем народ без път. Всеки ще си знае правата, никой задълженията. Народ от мързеливци и ревльовци! Боят бил вреден и неефективен… Врели-некипели! Само който не е гледал деца ги говори тея глупости.
    Аз ще ти кажа защо се пробутват такива работи. Противни соросоиди са всичките! Искат да ни отслабят като народ. Знам аз. Прокрадват си тъпите либерални идеи, така унищожават българското и нашата идентичност и целият ни народ става овчи. Виж, сега посягат на децата, мръсниците им с мръсници! На децата! Съвсем искат да затрият българския род. То не бяха конвенции, то не бяха джендъри, то не бяха феминистки. Мъжкото затриха, женското затриха… Над детското възпитание няма ли да се смилите, бе?!
    Как ще се смилят, като сега е модерно да се плюе по българите и българското? Изверги! Искат да ни затрият, че и успяват, мамицата им! Вкарват развратни методи, които ще направят от децата ни лошо развити, ненормални хора – загубени индивиди, които не знаят къде им е мястото, кои са и какво искат. Без бой дете не се възпитава… Ние какво искаме – разглезени и необразовани нехранимайковци, или горди и трудолюбиви българи?
    После всеки се чуди защо младите не искали да раждат и да гледат деца… Е как да искат, като то да си родител е най-голямото престъпление?! Постоянно се насажда какви сме лоши, че си бием жените и децата, че не сме толерантни – ще кажеш, не можем сами да преценим кое е правилно и кое не е… Ами че ние да не сме изроди, бе?
    Аз знам защо се прави това. Искат да ни обезличат. Искат да ни кажат, че сме постоянно виновни за нещо, за да може само да слушаме какво ни казват, а пък те да си продължават да ни манипулират, докато не бъдем напълно заличени като нация…
    Ами че то това си е въпрос за националната сигурност! Ако се продължава по този начин, след 20-30 години няма да я има тая държава. Няма да го има българското племе. Ние се борим за национално оцеляване, а междувременно те искат да ни откраднат децата! Мине се не мине и ще вземат от майчините ръце да ги изтръгват и да ги раздават на разни педофили и хомосексуалисти. Разврат!
    Не мога да го позволя това нещо. Айде да видим кой ще ме спре да си възпитавам децата, както аз си знам. Да дойде някой да ми каже нещо само, ще го възпитам и него веднага. Тея дето не са ги били като малки, виж ги сега – кой от кой по-голям педал! Моите деца няма да станат такива! Сега не им пестя шамарите, но след години ще ми благодарят! Хора ще ги направя. Не само това, ами и ще знаят как да възпитават техните деца. По български – с твърда ръка!